Меню

Меню

Арганізуем сняданкі/абеды/вячэры ды кава-паўзы для турыстычных груп, на семінары ды імпрэзы, дні народзінаў ды іншыя святы.

Варыянты стандартнага меню. Банкетнае меню абмяркоўваецца індывідуальна. Магчыма распрацоўка індывідуальнага меню, а таксама вегетарыянскага (веганскага) варыянта меню.

Для груп выбіраецца 1 страва з кожнай катэгорыі на ўсіх. Па дамоўленасці для вялікіх груп меню можна дзяліць напалам (напрыклад, група 34 чалавекі, 17 абіраюць дранікі, 17 – цэпеліны)

Салаты (150 гр)

  • грэцкая салата
  • салата з сезоннай гародніны
  • салата з квашанай капустай і грыбамі
  • морква па-карэйску
  • “вясенняя” салата
  • вінегрэт

Супы (300 мл)

  • боршч
  • шчы
  • грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны)
  • курыны булён з лапшой і яйкам
  • халаднік (сезонны)
  • акрошка (сезонны)
  • гаспача (сезонны)
  • мінестроне
  • салянка
  • гарбузовы крэм-суп (сезонны)

Асноўныя стравы

  • дранікі з верашчакай (густая мачанка з вясковымі каўбаскамі і курай) – 270 гр/150 гр
  • цэпеліны са шкваркамі і смятанаю- 300 гр/30гр/50 гр
  • паста карбанара – 300 гр
  • бульбяная бабка з мясам і грыбамі – 300 гр
  • курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр
  • курыны шніцаль – 180 гр
  • кручанікі (мясныя рулецікі са свініны і бекону, фаршыраваныя капустай) з гарнірам – 280 гр
  • курыныя кішэнькі, фаршыраваныя фету (з гарнірам) – 180 гр
  • дранікі, фаршыраваныя мясам ці грыбамі – 320 гр
  • катлета курыная – 150 гр
  • катлета рыбная – 150 гр
  • талерка “Вясковая” (яйка, каўбаска, бульбачка, кабачкі, шампіньёны, цыбуля, памідоры) – 450 гр

Меню-грыль

  • свіны шашлык – 270 гр
  • курыны шашлык – 240 гр
  • свіныя рэбры – 250 гр
  • каўбаскі-грыль – 160 гр
  • курынае бедро – 180 гр
  • курыныя крылцы – 220 гр
  • гародніна-грыль – 180 гр
  • сыр з памідорамі ў лавашы на грылі – 130 гр
  • скумбрыя на грылі – 120 гр
  • шампіньёны-грыль – 160 гр

Магчыма прыгатаванне такіх цікавых страваў, як запечаная качка, стэйкі з асятра; асётр, запечаны цалкам – гэта абмяркоўваецца індывідуальна.

Гарніры

  • бульбяное пюрэ – 200 гр
  • дранікі – 270 гр
  • бульбяныя долькі – 190 гр
  • адварная маладая бульба (у сезон)
  • каляровы рыс (з гароднінай)
  • пражанка (абсмажаная з цыбуляй і мясам пярлоўка)
  • кабачкі, запечаныя з фету – 180 гр
  • кабачкі з памідорамі і часныком – 180 гр
  • смажаныя шампіньёны- 180 гр

Напоі (250 мл)

  • узвар з сухафруктаў
  • ліманад
  • аранджад (кампот з апельсінаў)
  • кава, гарбата

Дэсерты

  • Марозіва з сіропам ці сезоннай садавінай
  • Фруктовы мікс (сезонны)

Сняданкі (для груп, якія заязджаюць зранку альбо ночаць)

  • сырнікі з разынкамі са смятанаю/сочывам – 240 гр/50 гр
  • амлет – 170 гр
  • салодкія блінцы з падліваю/сочывам – 240 гр/50 гр
  • фаршыраваныя блінцы (начынка – тварог, яблыкі, грыбы з яйкам) – 240 гр/50 гр
  • грэнкі з яечняй і паляўнічымі кілбаскамі – 300 гр

Застоллі арганізуюцца пры замове ад 300 рублёў.

Індывідуальным наведнікам і малым групам ёсць магчымасць з’есці дранікі са смятанай і квасам, выпіць кавы/гарбаты, пачаставацца марозівам.

Харчаванне арганізаваных турыстычных груп абмяркоўваецца індывідуальна.