Меню

Меню

ДЗЯЖУРНАЕ МЕНЮ

(даступнае толькі для індывідуальных наведнікаў і груп да 15 чал., для большых груп дзейнічае абедзенае і банкетнае меню)

  1. Дранікі са смятанай (4 шт) = 10 руб
  2. Дранікі з мясной мачанкай (4 шт) = 12 руб
  3. Блінцы з ветчыной і сырам (3 шт) = 10 руб
  4. Блінцы з грыбамі і яйкам (3 шт) = 10 руб
  5. Пустыя блінцы са смятанай/згушчонкай – 7 руб
  6. Кава: эспрэса, амерыкана 3,5 руб, капучына 4,5 руб., латэ з карамельным сіропам 5 руб.
  7. Хатні ліманад, квас, сок 0,2 – 2 руб
  8. Кава ад Усяслава (з чарадзействам) 7 руб.
  9. Какава – 5 руб.
  10. Гарбата: чорная, зялёная, зёлкі — 2 р.
  11. NEW Гарбата “Сем чыноў Усяслава Чарадзея” (самаробны збор з 7 зёлак, заварнік 1000 мл) — 10 руб.
  12. Марозіва ў асартыменце — 5 руб/100 гр (сезоннае)
  13. ЭКСКЛЮЗІЎ! Кава з жалудоў (жалудоўка) 5 руб.
  14. Капучына на жалудоўцы — 7 руб.

БАНКЕТНАЕ МЕНЮ ДЛЯ ВАШЫХ СВЯТАЎ

Банкетнае меню даступнае для груп ад 15 чалавек. Кошт на меню залежыць ад абраных страваў ды колькасці гасцей.

Для гасцей выбіраюцца аднолькавыя стравы на ўсіх. Па дамоўленасці для вялікіх кампаній гарачыя стравы можна дзяліць напалам (напрыклад, кампанія 34 чалавекі, 17 абіраюць дранікі, 17 – зразы).

Гарачыя стравы парцыйныя (каля 300 гр)

Дранікі з мачанкай (соўс з кілбаскамі, мясам і грыбамі)

Бульбяная бабка з мясам

Свіныя медальёны з хатнім ягадным соўсам + гарнір

Курыныя кішэнькі, фаршыраваныя фету + гарнір

Кручанікі па-варажску (мясныя рулецікі са свініны і бекону, фаршыраваныя капустай) + гарнір

Бульбяныя зразы з начынкай (мяса альбо грыбы)

Стараменскія цэпеліны, фаршыраваныя мясам, са шкваркамі

Адбіўная з курынага філе пад сырным кажушком + гарнір

Запечаная скумбрыя з соўсам + гарнір

Гарачыя стравы ў агульны стол

Бігас багаты з віном, мясам і грыбамі

Гарачае-грыль: шашлык (50% свіная шыя, 50% куране філе), сыр з памідорамі ў лавашы, запечаныя бульбяныя долькі з шампіньёнамі пад сырам

Гарніры

Запечаныя бульбяныя долькі

Гародніна-грыль (цукіні, памідоры, перац, цыбуля)

Бульбяная таўканіца (пюрэ) з макам

Сезонныя гарніры

Адварная маладая бульбачка ў мундзіры з кропам

Праны стэйк з гарбуза

Кабачкі, запечаныя з фету

Салаты парцыйныя (200 гр)

Салат з запечаным гарбузом і фету “Княскі”

Салат “Дрыгавіцкі” (беларускі цэзар)

Салат “Візантыйскі” (грэчаскі)

Салат з гародніны і авакада пад мядова-гарчычнай запраўкай  “Заморскі”

Салаты ў агульны стол

Аліўе з капчонай куркай ды сакрэтным інгрэдыентам з княскага стала

Салат з языком і салёным агурком

Вясковы салат з квашанай капусткі, салёных грыбоў ды журавінаў

Закускі

Гароднінная талерка (агуркі, памідоры, перцы, аліўкі альбо масліны)

Мясная талерка (5 відаў вэнджанай кілбасы і мяса)

Скібкі (брускеты)

Скібка з мяккім сырам і паляндвіцай

Сяканка з селядца, яблыка з гарчыцай на чорным хлебе

Скібка з сальцам, салёным агурком ды хрэнам

Рулецікі

Рулецікі з ветчыной і сырам (класічны)

Рулецікі з ветчыной і сырам у лавашы (запечаны ў фрыцюры)

Блінцы з чырвонай рыбай

Блінцы з пячоначным пашцетам і карамелізаванай цыбуляй

Прафітролі

Прафітролі з хатнім пашцетам

Прафітролі з вэнджанай рыбай ды грэцкім арэхам

Маласольныя гуркі з кропам ды часнычком (сезонная закуска)

Самаробныя напоі

Квас цёмны хлебны

Узвар з яблыкаў ды ягадаў

Апельсінавы кампот

Морс з імбіром

Гарбата самазборная з княскіх палеткаў “7 сыноў Усяслава Чарадзея”

Жалудоўка

Іншыя напоі

Зерневая кава

Гарбата ў пакуначках

МЕНЮ ДЛЯ ТУРЫСТЫЧНЫХ ГРУП

Стандартная прапанова: суп (напрыклад, боршч) + гарачае (напрыклад, дранікі з мачанкай ці бабка з мясам) + салат з сезоннай гародніны + напой (квас/кампот). Па дамоўленасці можна пашырыць гэтае меню. ПОЎНАЕ АБЕДЗЕННАЕ МЕНЮ ГЛЯДЗЕЦЬ ТУТ

Прапаноўваецца для груп ад 20 чалавек, кошт залежыць ад колькасці людзей і пачынаецца ад 25 руб.

Таксама для семінараў/канферэнцый арганізуем харчаванне на цэлы дзень “пад ключ”, умовы абгаворваюцца індывідуальна.

Стараменскія цэпеліны, фаршыраваныя мясам, са шкваркамі

Вітальны стол