САЛАТЫ
- салата з сезоннай гародніны
- салата з квашанай капустай
- “вясенняя” салата
- вінегрэт
- салат з фасоляй і морквай
- хатняя морква па-карэйску з мёдам
СУПЫ
- боршч
- капуста (шчы)
- грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны з пярлоўкай)
- мінестроне (сезонны)
- курыны булён з лапшой і яйкам
- халаднік (сезонны)
- акрошка (сезонны)
- гарбузовы крэм-суп з імбіром (сезонны)
ГАРАЧЫЯ СТРАВЫ
- дранікі з верашчакай (мачанка з вясковымі каўбаскамі, курай і грыбамі) – 270 гр/150 гр
- бульбяная бабка з мясам і грыбамі – 300 гр
- паста карбанара – 300 гр
- курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр
- курыны шніцаль – 180 гр
- дранікі, фаршыраваныя мясам ці грыбамі – 320 гр
ГАРНІРЫ
- бульбяное пюрэ – 200 гр
- дранікі – 270 гр
- запечаныя бульбяныя долькі – 190 гр
- адварная маладая бульба (у сезон)
- каляровы рыс (з гароднінай)
- пражанка (абсмажаная з цыбуляй і мясам пярлоўка)
- кабачкі з памідорамі і часныком (сезонная страва)- 180 гр
НАПОІ
- узвар з сухафруктаў
- хатні ліманад
- квас
- кава, гарбата
СНЯДАНКІ
- сырнікі з разынкамі са смятанаю/сочывам – 240 гр/50 гр
- амлет – 170 гр
- салодкія блінцы з падліваю/сочывам – 240 гр/50 гр
- фаршыраваныя блінцы (начынка – тварог, яблыкі, грыбы з яйкам, ветчына і сыр) – 240 гр/50 гр
- грэнкі з яечняй і паляўнічымі кілбаскамі – 300 гр