МЕНЮ ДЛЯ ГРУП

МЕНЮ ДЛЯ ГРУП

САЛАТЫ

  • салата з сезоннай гародніны
  • салата з квашанай капустай
  • “вясенняя” салата
  • вінегрэт
  • салат з фасоляй і морквай
  • хатняя морква па-карэйску з мёдам

СУПЫ

  • боршч
  • капуста (шчы)
  • грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны з пярлоўкай)
  • мінестроне (сезонны)
  • курыны булён з лапшой і яйкам
  • халаднік (сезонны)
  • акрошка (сезонны)
  • гарбузовы крэм-суп з імбіром (сезонны)

ГАРАЧЫЯ СТРАВЫ

  • дранікі з верашчакай (мачанка з вясковымі каўбаскамі, курай і грыбамі) – 270 гр/150 гр
  • бульбяная бабка з мясам і грыбамі – 300 гр
  • паста карбанара – 300 гр
  • курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр
  • курыны шніцаль – 180 гр
  • дранікі, фаршыраваныя мясам ці грыбамі – 320 гр

ГАРНІРЫ

  • бульбяное пюрэ – 200 гр
  • дранікі – 270 гр
  • запечаныя бульбяныя долькі – 190 гр
  • адварная маладая бульба (у сезон)
  • каляровы рыс (з гароднінай)
  • пражанка (абсмажаная з цыбуляй і мясам пярлоўка)
  • кабачкі з памідорамі і часныком (сезонная страва)- 180 гр

НАПОІ

  • узвар з сухафруктаў
  • хатні ліманад
  • квас
  • кава, гарбата

СНЯДАНКІ

  • сырнікі з разынкамі са смятанаю/сочывам – 240 гр/50 гр
  • амлет – 170 гр
  • салодкія блінцы з падліваю/сочывам – 240 гр/50 гр
  • фаршыраваныя блінцы (начынка – тварог, яблыкі, грыбы з яйкам, ветчына і сыр) – 240 гр/50 гр
  • грэнкі з яечняй і паляўнічымі кілбаскамі – 300 гр