АБЕДЗЕННАЕ МЕНЮ ДЛЯ ТУРЫСТЫЧНЫХ ГРУП

АБЕДЗЕННАЕ МЕНЮ ДЛЯ ТУРЫСТЫЧНЫХ ГРУП

САЛАТЫ

  • салата з сезоннай гародніны
  • салата з квашанай капустай
  • “вясенняя” салата

СУПЫ

  • боршч
  • капуста (шчы)
  • грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны з пярлоўкай)
  • курыны булён з лапшой і яйкам
  • халаднік (сезонны)
  • гарбузовы крэм-суп з імбіром (сезонны)

ГАРАЧЫЯ СТРАВЫ

  • дранікі з мачанкай (з каўбаскамі, курай і грыбамі) – 270 гр/150 гр
  • бульбяная бабка з мясам – 300 гр
  • курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр

ГАРНІРЫ

  • бульбяное пюрэ – 200 гр
  • запечаныя бульбяныя долькі – 190 гр
  • адварная маладая бульба (у сезон)

НАПОІ

  • узвар з яблыкаў і ягад
  • хатні ліманад
  • квас
  • кава, гарбата