САЛАТЫ
- салата з сезоннай гародніны
- салата з квашанай капустай
- “вясенняя” салата
СУПЫ
- боршч
- капуста (шчы)
- грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны з пярлоўкай)
- курыны булён з лапшой і яйкам
- халаднік (сезонны)
- гарбузовы крэм-суп з імбіром (сезонны)
ГАРАЧЫЯ СТРАВЫ
- дранікі з мачанкай (з каўбаскамі, курай і грыбамі) – 270 гр/150 гр
- бульбяная бабка з мясам – 300 гр
- курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр
ГАРНІРЫ
- бульбяное пюрэ – 200 гр
- запечаныя бульбяныя долькі – 190 гр
- адварная маладая бульба (у сезон)
НАПОІ
- узвар з яблыкаў і ягад
- хатні ліманад
- квас
- кава, гарбата