Для гасцей выбіраюцца аднолькавыя стравы на ўсіх. Па дамоўленасці для вялікіх кампаній гарачыя стравы можна дзяліць напалам (напрыклад, кампанія 34 чалавекі, 17 абіраюць дранікі, 17 – зразы).
Гарачыя стравы парцыйныя (каля 300 гр)
Дранікі з мачанкай (соўс з кілбаскамі, мясам і грыбамі)
Бульбяная бабка з мясам
Свіныя медальёны з хатнім ягадным соўсам + гарнір
Курыныя кішэнькі, фаршыраваныя фету + гарнір
Кручанікі па-варажску (мясныя рулецікі са свініны і бекону, фаршыраваныя капустай) + гарнір
Бульбяныя зразы з начынкай (мяса альбо грыбы)
Стараменскія цэпеліны, фаршыраваныя мясам, са шкваркамі
Адбіўная з курынага філе пад сырным кажушком + гарнір
Запечаная скумбрыя з соўсам + гарнір
Гарачыя стравы ў агульны стол
Бігас багаты з віном, мясам і грыбамі
Гарачае-грыль: шашлык (50% свіная шыя, 50% куране філе), сыр з памідорамі ў лавашы, запечаныя бульбяныя долькі з шампіньёнамі пад сырам
Гарніры
Запечаныя бульбяныя долькі
Гародніна-грыль (цукіні, памідоры, перац, цыбуля)
Бульбяная таўканіца (пюрэ) з макам
Сезонныя гарніры
Адварная маладая бульбачка ў мундзіры з кропам
Праны стэйк з гарбуза
Кабачкі, запечаныя з фету
Салаты парцыйныя (200 гр)
Салат з запечаным гарбузом і фету “Княскі”
Салат “Дрыгавіцкі” (беларускі цэзар)
Салат “Візантыйскі” (грэчаскі)
Салат з гародніны і авакада пад мядова-гарчычнай запраўкай “Заморскі”
Салаты ў агульны стол
Аліўе з капчонай куркай ды сакрэтным інгрэдыентам з княскага стала
Салат з языком і салёным агурком
Вясковы салат з квашанай капусткі, салёных грыбоў ды журавінаў
Закускі
Гароднінная талерка (агуркі, памідоры, перцы, аліўкі альбо масліны)
Мясная талерка (5 відаў вэнджанай кілбасы і мяса)
Скібкі (брускеты):
Скібка з мяккім сырам і паляндвіцай
Сяканка з селядца, яблыка з гарчыцай на чорным хлебе
Скібка з сальцам, салёным агурком ды хрэнам
Рулецікі:
Рулецікі з ветчыной і сырам (класічны)
Рулецікі з ветчыной і сырам у лавашы (запечаны ў фрыцюры)
Блінцы з чырвонай рыбай
Блінцы з пячоначным пашцетам і карамелізаванай цыбуляй
Прафітролі:
Прафітролі з хатнім пашцетам
Прафітролі з вэнджанай рыбай ды грэцкім арэхам
Маласольныя гуркі з кропам ды часнычком (сезонная закуска)
Самаробныя напоі
Квас цёмны хлебны
Узвар з яблыкаў ды ягадаў
Апельсінавы кампот
Морс з імбіром
Гарбата самазборная з княскіх палеткаў “7 сыноў Усяслава Чарадзея”
Жалудоўка
Іншыя напоі
Зерневая кава
Гарбата ў пакуначках