Меню

Switch to draftPreviewUpdateAdd title

This image has an empty alt attribute; its file name is menu13.jpg
This image has an empty alt attribute; its file name is menu10.jpg

ДЗЯЖУРНАЕ МЕНЮ

This image has an empty alt attribute; its file name is menu5.jpg

(даступнае толькі для індывідуальных наведнікаў і груп да 15 чал., для большых груп дзейнічае абедзенае і банкетнае меню)

This image has an empty alt attribute; its file name is menu6.jpg
  1. Дранікі са смятанай (4 шт) = 10 руб
  2. Дранікі з мясной мачанкай (4 шт) = 12 руб
  3. Блінцы з ветчыной і сырам (3 шт) = 10 руб
  4. Блінцы з грыбамі і яйкам (3 шт) = 10 руб
  5. Пустыя блінцы са смятанай/згушчонкай – 7 руб
  6. Кава: эспрэса, амерыкана 3,5 руб, капучына 4,5 руб., латэ з карамельным сіропам 5 руб.
  7. Хатні ліманад, квас, сок 0,2 – 2 руб
  8. Кава ад Усяслава (з чарадзействам) 7 руб.
  9. Какава – 5 руб.
  10. Гарбата: чорная, зялёная, зёлкі — 2 р.
  11. NEW Гарбата “Сем чыноў Усяслава Чарадзея” (самаробны збор з 7 зёлак, заварнік 1000 мл) — 10 руб.
  12. Марозіва ў асартыменце — 5 руб/100 гр (сезоннае)
  13. ЭКСКЛЮЗІЎ! Кава з жалудоў (жалудоўка) 5 руб.
  14. Капучына на жалудоўцы — 7 руб.

МЕНЮ ДЛЯ ТУРЫСТЫЧНЫХ ГРУП

This image has an empty alt attribute; its file name is menu12.jpg

Стандартная прапанова: суп (напрыклад, боршч) + гарачае (напрыклад, дранікі з мачанкай ці бабка з мясам) + салат з сезоннай гародніны + напой (квас/кампот). Па дамоўленасці можна пашырыць гэтае меню.

Прапаноўваецца для груп ад 20 чалавек, кошт залежыць ад колькасці людзей і пачынаецца ад 20-25 руб.

This image has an empty alt attribute; its file name is menu11.jpg

Таксама для семінараў/канферэнцый арганізуем харчаванне на цэлы дзень “пад ключ”.

АБЕДЗЕННАЕ МЕНЮ ГЛЯДЗЕЦЬ ТУТ

This image has an empty alt attribute; its file name is menu4.jpg

ЗАСТОЛЬНАЕ МЕНЮ (НА БАНКЕТЫ, ДНІ НАРОДЗІНАЎ, КАРПАРАТЫВЫ)

Прыведзеныя прыклады страваў. Магчымая распрацоўка індывідуальнага банкетнага меню, а таксама вегетарыянскай (веганскай) адаптацыі меню. Для груп выбіраюцца аднолькавыя стравы на ўсіх. Па дамоўленасці для вялікіх груп меню можна дзяліць напалам (напрыклад, група 34 чалавекі, 17 абіраюць дранікі, 17 – зразы).

This image has an empty alt attribute; its file name is menu9.jpg

Стандартнае шашлычнае меню:

This image has an empty alt attribute; its file name is menu3.jpg
  1. шашлык са свіной шыі/курынага філе – каля 350 гр разам на чалавека на выхадзе (закладка сырога 500 гр)
  2. сыр з памідорамі ў лавашы на грылі
  3. бульбяныя долькі з шампіньёнамі і сырам
  4. мясная нарэзка
  5. гароднінная нарэзка
  6. напоі

Дадатковае шашлычнае меню:

This image has an empty alt attribute; its file name is menu1.jpg
  1. свіныя рэбры – 250 гр
  2. каўбаскі-грыль – 160 гр
  3. курынае бядро – 180 гр
  4. курыныя крылцы – 220 гр
  5. гародніна-грыль – 180 гр
  6. скумбрыя на грылі – 120 гр

Салаты (200 гр)

This image has an empty alt attribute; its file name is menu2.jpg
  1. грэцкая салата
  2. цэзар
  3. салата з квашанай капустай з журавінамі (народная кухня)
  4. салата з запечаным гарбузом і фету
  5. салат з курай і гарошкам (накшталт аліўе)
  6. салат з языком
  7. гароднінны салат з авакада пад мядова-гарчычнай запраўкай
This image has an empty alt attribute; its file name is menu7.jpg

Супы (300 мл)

This image has an empty alt attribute; its file name is menu8.jpg
  1. боршч (народная кухня)
  2. капуста (шчы) (народная кухня)
  3. жур (суп на аўсянай заквасцы з каўбаскамі і яйкам) (народная кухня)
  4. грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны з пярлоўкай)
  5. салянка
  6. халаднік (сезонны) (народная кухня)
  7. расол (халодны суп, падобна да акрошкі)
  8. гаспача (сезонны)
  9. гарбузовы крэм-суп з імбіром (сезонны)

Асноўныя стравы

  1. дранікі з верашчакай (мачанка з вясковымі каўбаскамі, курай і грыбамі) – 270 гр/150 гр (народная кухня)
  2. бульбяная бабка з мясам і грыбамі – 300 гр (народная кухня)
  3. курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр
  4. курыны шніцаль – 180 гр
  5. кручанікі (мясныя рулецікі са свініны і бекону, фаршыраваныя капустай) з гарнірам – 280 гр (народная кухня)
  6. бульбяныя зразы з начынкай (мяса/грыбы) (народная кухня)
  7. цепеліны (фаршыраваныя мясам) магчымыя пры колькасці да 16 чал (народная кухня)
  8. курыныя кішэнькі, фаршыраваныя фету (з гарнірам) – 180 гр
  9. дранікі, фаршыраваныя мясам ці грыбамі – 320 гр
  10. запечаная рыба (скумбрыя) пад соўсам

Гарніры

  1. бульбяное пюрэ – 200 гр
  2. дранікі – 270 гр
  3. запечаныя бульбяныя долькі – 190 гр
  4. адварная маладая бульба (у сезон)
  5. кабачкі, запечаныя з фету – 180 гр
  6. кабачкі з памідорамі і часныком – 180 гр
  7. смажаныя шампіньёны- 180 гр

Закускі

  1. брускеткі з паляндвіцай і рукалай
  2. брускеткі з пячоначным пашцетам
  3. брускеткі з селядцом і яблыкам
  4. рулецікі з ветчыной і сырам (класічныя або ў фрыцюры)
  5. блінцы з чырвонай рыбай і мяккім сырам
  6. мясная талерка (5 відаў мяса і кілбасаў)
  7. гароднінная талерка (можна дадаць сыр)
  8. маласольныя агуркі (сезоннае)

Напоі (250 мл)

  1. узвар з сухафруктаў
  2. хатні ліманад
  3. кампот з апельсінаў
  4. ягадна-імбірны напой
  5. хатні квас
  6. кава, гарбата