Меню

Меню

ДЗЯЖУРНАЕ МЕНЮ

(даступнае толькі для індывідуальных наведнікаў, для груп абгаворваецца індывідуальна)

  • Дранікі са смятанай (4 шт) = 10 руб
  • Дранікі з мясной мачанкай (4 шт) = 12 руб
  • Блінцы з ветчыной і сырам (3 шт) = 10 руб
  • Блінцы з грыбамі і яйкам (3 шт) = 10 руб
  • Пустыя блінцы са смятанай/згушчонкай – 6 руб
  • Кава: эспрэса 3 руб, амерыкана 3 руб, капучына 4 руб., латэ з сіропам 5 руб.
  • Сок 0,2 – 1,5 руб
  • Квас 0,2 – 1 руб.
  • Кава ад Усяслава (з чарадзействам) 5 руб.
  • Какава – 5 руб.
  • Гарбата: чорная, зялёная, зёлкі — 2 р.
  • Марозіва ў асартыменце — 5 руб/100 гр
  • ЭКСКЛЮЗІЎ! Кава з жалудоў (жалудоўка) 5 руб.

МЕНЮ ДЛЯ ТУРЫСТЫЧНЫХ ГРУП

Стандартная прапанова: суп (напрыклад, боршч) + гарачае (напрыклад, дранікі з мачанкай ці бабка з мясам) + салат з сезоннай гародніны + напой (квас/кампот). Па дамоўленасці можна пашырыць гэтае меню.

Прапаноўваецца для груп ад 20 чалавек, кошт залежыць ад колькасці людзей і пачынаецца ад 20 руб.

Таксама для семінараў/канферэнцый арганізуем харчаванне на цэлы дзень “пад ключ”.

АБЕДЗЕННАЕ МЕНЮ ГЛЯДЗЕЦЬ ТУТ

ЗАСТОЛЬНАЕ МЕНЮ (НА БАНКЕТЫ, ДНІ НАРОДЗІНАЎ, КАРПАРАТЫВЫ)

Прыведзеныя прыклады страваў. Магчымая распрацоўка індывідуальнага банкетнага меню, а таксама вегетарыянскай (веганскай) адаптацыі меню. Для груп выбіраюцца аднолькавыя стравы на ўсіх. Па дамоўленасці для вялікіх груп меню можна дзяліць напалам (напрыклад, група 34 чалавекі, 17 абіраюць дранікі, 17 – зразы).

Салаты (150 гр)

  • грэцкая салата
  • цэзар
  • салата з квашанай капустай з журавінамі (народная кухня)
  • салата з запечаным гарбузом і фету
  • салат з курай і гарошкам (накшталт аліўе)
  • салат з языком
  • гароднінны салат з авакада пад мядова-гарчычнай запраўкай

Супы (300 мл)

  • боршч (народная кухня)
  • капуста (шчы) (народная кухня)
  • жур (суп на аўсянай заквасцы з каўбаскамі і яйкам) (народная кухня)
  • грыбны суп (крэм-суп альбо звычайны з пярлоўкай)
  • салянка
  • халаднік (сезонны) (народная кухня)
  • расол (халодны суп, падобна да акрошкі)
  • гаспача (сезонны)
  • гарбузовы крэм-суп з імбіром (сезонны)

Асноўныя стравы

  • дранікі з верашчакай (мачанка з вясковымі каўбаскамі, курай і грыбамі) – 270 гр/150 гр (народная кухня)
  • бульбяная бабка з мясам і грыбамі – 300 гр (народная кухня)
  • курыная адбіўная пад сырам (з гарнірам) – 180 гр
  • курыны шніцаль – 180 гр
  • кручанікі (мясныя рулецікі са свініны і бекону, фаршыраваныя капустай) з гарнірам – 280 гр (народная кухня)
  • бульбяныя зразы з начынкай (мяса/грыбы) (народная кухня)
  • цепеліны (фаршыраваныя мясам) магчымыя пры колькасці да 16 чал (народная кухня)
  • курыныя кішэнькі, фаршыраваныя фету (з гарнірам) – 180 гр
  • дранікі, фаршыраваныя мясам ці грыбамі – 320 гр
  • запечаная рыба пад соўсам

Меню з шашлыком

Стандартнае меню:

  • шашлык са свіной шыі/курынага філе – каля 350 гр разам на чалавека на выхадзе (закладка сырога 500 гр)
  • сыр з памідорамі ў лавашы на грылі
  • бульбяныя долькі з шампіньёнамі і сырам
  • мясная нарэзка
  • гароднінная нарэзка
  • напоі

Дадатковае меню:

  • свіныя рэбры – 250 гр
  • каўбаскі-грыль – 160 гр
  • курынае бедро – 180 гр
  • курыныя крылцы – 220 гр
  • гародніна-грыль – 180 гр
  • скумбрыя на грылі – 120 гр

Гарніры

  • бульбяное пюрэ – 200 гр
  • дранікі – 270 гр
  • запечаныя бульбяныя долькі – 190 гр
  • адварная маладая бульба (у сезон)
  • кабачкі, запечаныя з фету – 180 гр
  • кабачкі з памідорамі і часныком – 180 гр
  • смажаныя шампіньёны- 180 гр

Закускі

  • брускеткі з паляндвіцай і рукалай
  • брускеткі з пячоначным пашцетам
  • брускеткі з селядцовым пашцетам
  • рулецікі з ветчыной і сырам
  • блінцы з чырвонай рыбай
  • мясная талерка
  • гароднінная талерка
  • сырная талерка
  • асарці з саленняў

Напоі (250 мл)

  • узвар з сухафруктаў
  • хатні ліманад
  • кампот з апельсінаў
  • ягадна-імбірны напой
  • хатні квас
  • кава, гарбата

Магчыма прыгатаванне такіх цікавых страваў, як запечаная качка, стэйкі з асятра; асётр, запечаны цалкам – гэта абмяркоўваецца індывідуальна.